Meer Leads, Verkeer, Groei

Bouw de juiste fundering. Trek meer verkeer aan. Genereer Meer Leads. Laat uw bedrijf groeien.

 

Contacteer ons

Digitale Marketingstrategie:
Het kader voor succes van uw bedrijf

De weg naar meer leads

Dus, wilt u meer leads voor uw bedrijf halen uit digitale kanalen zoals zoekmachines, e-mailmarketing en sociale media? Geweldig. Wij hebben een digitale marketingstrategie ontwikkeld die precies dat doet.

   

Ons digitale marketingprogramma is ontworpen om meer potentiële kopers naar uw website te leiden, deze prospects om te zetten in leads, en deze leads in verkoop.

Digitale marketing spreekt voor zich; het wordt gedefinieerd als online en internet marketing met behulp van digitale tools.

Maar digitale marketing gaat ook over het type methodologie waarmee we die tools gebruiken - inbound marketing.

Inbound marketing richt zich op het creëren van een klantervaring gebaseerd op vertrouwen, wat het tegenovergestelde is van outbound, of "onderbreking" marketing (telemarketing, billboards, spam, etc.). U kunt meer lezen over het verschil in ons artikel, "Inbound Marketing vs. Outbound Marketing."

Het is belangrijk om hier op te merken dat een geweldige inbound strategie niet van de ene op de andere dag ontstaat. Dat is waar wij om de hoek komen kijken.

 

Wij stellen een OP MAAT gemaakt digitaal marketingplan voor u op,
gebaseerd op de DOELSTELLINGEN VAN UW BEDRIJF.
Vervolgens voeren we het plan MAANDELIJKS uit.

Het plan bestaat uit drie belangrijke onderdelen:

CNIP new media

Trek meer prospects aan

Krijg meer websiteverkeer via contentmarketing (bloggen),
e-mailmarketing,
zoekmachineoptimalisatie (SEO),
pay-per-clickmarketing (PPC)
en sociale media.

CNIP new media

Converteer Meer Leads

Zodra u meer verkeer op uw website heeft, moet u het verkeer converteren van een anonieme website bezoeker naar een identificeerbare lead. Dit doen we door middel van onweerstaanbare downloadbare content aanbiedingen (zoals ebooks en webinars), lead nurturing via e-mail, A/B testen, en boeiende video's.
Cnip New Media

Meer verkopen afronden

Leads zijn niet goed als ze niet worden afgerond. Wij voorzien uw verkoopteam van nieuwe tools en gegevens waarmee ze meer van de door ons verzonden leads kunnen sluiten.

.

De beste oplossing

Dit is waar een sterke basis in het spel komt. We creëren niet zomaar content of voeren geen betaalde advertentie uit omwille van dit te doen. In plaats daarvan proberen we de uitdagingen en pijnpunten van uw doelgroep te begrijpen, kansen op trefwoorden te identificeren en op maat gemaakte content te creëren die uw bedrijf positioneert als hun beste oplossing. We horen vaak van bedrijven die content te vroeg opgeven. Maar als die content strategisch wordt gemaakt, kan hij altijd een beetje harder werken voor je bedrijf.

hubspot-computer
 

Continue optimalisatie

Bij CNIP optimaliseren we voortdurend uw content, of het nu gaat om een video, een blog of een eBook. We bouwen links met thought leaders uit de branche. Vervolgens monitoren en meten we die content regelmatig om er zeker van te zijn dat deze succesvol is. We analyseren het verkeer, de conversies. Als er verkeer is zonder conversies, wat kunnen we er dan aan doen? Laten we de on-page call to action aanpassen. Dan meten we opnieuw. Met deze aanpak wordt elk stukje content een aanwinst. En uiteindelijk wordt uw merk de oplossing bij uitstek..

hubspot-computer
 
 

Digitale marketing technieken die wij gebruiken

We pakken digitale marketing aan via een universele strategie gericht op impact. We vonden dat we een in-house team nodig hadden dat de front-end kan uitbouwen en alle integraties aan de back-end kan begeleiden. Wanneer deze tactieken samen worden gebruikt, creëren ze een holistische aanpak om uw bedrijf meer leads te bezorgen. Ze vormen een solide digitaal marketing raamwerk.

Hoe is het programma opgebouwd?

Het programma wordt uitgevoerd op maandelijkse basis. Na onze eerste beoordelings- en planningsfasen, voorzien wij u van een op maat gemaakt digitaal marketingplan om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken, en vervolgens bouwen wij uw basis.

Eerst voeren we een reeks audits uit op uw outbound inspanningen en uw huidige digitale marketingactiviteiten (SEO, content, e-mail, sociale media, PPC, automatisering) om kansen te identificeren. Nadat we de gegevens hebben verzameld, evalueren we het digitale marketinglandschap van de concurrentie om het concurrentievoordeel van uw bedrijf te ontdekken.

Op basis van dit inzicht maken we een plan op maat, gebaseerd op uw bedrijf, uw concurrentie, uw sector en uw doelstellingen. Het initiële strategische plan dat we opstellen, schetst de tactieken die in de volgende 12 maanden moeten worden geïmplementeerd.Vervolgens bouwen en upgraden we uw digitale marketingbasis. Van website tot sociale media, e-mail tot CMS; als het stuk, ontoereikend of onbestaand is, repareren en optimaliseren we het. Of dat nu een nieuwe website, het cureren van een e-maillijst, of SEO implementatie betekent, het moet allemaal kloppen om uw ROI te maximaliseren.

Kun je een huis bouwen zonder fundering? Natuurlijk. Kan het stormen weerstaan en de groei van uw familie ondersteunen? Nee. En hetzelfde geldt voor de digitale marketingstrategie van uw bedrijf.

 

Veel marketingframeworks duiken meteen in het creëren van verkeer en het genereren van leads. Maar dat is net zoiets als muren bouwen en deuren installeren voordat u de tijd neemt om een goede fundering voor uw huis te leggen.

 

Funderingen doen meer dan alleen een basis vormen. Ze isoleren, bestrijden vocht, en voorkomen verschuivingen en zettingen van de aarde. Goed gemaakte funderingen moeten eeuwig meegaan. Een sterke digitale marketing fundering is niet anders. Het genereert naamsbekendheid, stimuleert verkeer en leidt leads door uw trechter naar de beslissingsfase. En het maakt uw bedrijf klaar voor een leven lang succes.

Om exponentiële groei te bereiken, moet uw strategie holistisch zijn. Elk element van digitale marketing sluit op elkaar aan. Als u bijvoorbeeld een blog schrijft, kan dat ene artikel veel SEO-waarde hebben om uw ranking te verbeteren; een geweldige e-mailmarketingcampagne inspireren; een optimale plaats worden om uw betaalde advertenties te plaatsen; en een ideale kans bieden om premium content te plaatsen die potentiële kopers in de beslissingsfase van hun reis duwt.

 

Stelt u zich eens voor dat geen van deze digitale marketing onderdelen in tandem zouden werken? Het zou zo onproductief (en duur) zijn voor uw bedrijf om door te navigeren. Wanneer u zich bewust bent van de connectiviteit en elk kanaal voortdurend efficiënt gebruikt, maakt u gebruik van een solide basis voor digitale marketing. En die solide basis zorgt ervoor dat u de juiste basisgegevens kunt creëren, de resultaten kunt meten en uw doelstellingen kunt halen. Steeds weer opnieuw. Dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Zonder een solide basis voor digitale marketing is uw bedrijf niet bestand tegen economische crises of groeit het niet zo effectief. Niet te vergeten, waarom geld uitgeven aan betaalde reclame als er geen plaats is om het verkeer te sturen of geen strategie om de leads te koesteren als ze eenmaal zijn aangekomen?

 

Hoe houden we de vooruitgang bij?

Wij zijn ervan overtuigd dat "wat je niet kunt meten, je ook niet kunt verbeteren." Daarom leveren wij maandelijks uitgebreide rapporten. Deze rapporten geven een gedetailleerd overzicht van onze vooruitgang in de richting van uw doelstellingen en bevatten meetgegevens zoals websiteverkeer, ingezonden formulieren, downloads, gecreëerde leads, gesloten leads en zelfs telefoontjes naar uw verkoopnummer. We bekijken ook het plan voor de volgende maand (opgedeeld in een maandelijkse kalender van tactieken en taken) en houden wekelijkse check-in vergaderingen om ervoor te zorgen dat alle projecten op schema blijven.

 

Wat is uw investering?

 

Een typische digitale klant werkt op maandelijkse basis met CNIP en investeert tussen de 5.000 en 15.000 euro per maand in hun digitale marketing programma. Het investeringsniveau bepaalt hoeveel uren per maand beschikbaar zijn voor ons team om uw op maat gemaakte plan te ontwikkelen en uit te voeren. Uw investering is afhankelijk van uw specifieke business/lead doelstellingen en hoe snel u deze wilt bereiken..

Met wie werk ik samen?

U krijgt een volledig, toegewijd team van digitale marketing professionals toegewijd aan uw bedrijf, inclusief:

Strateeg CNIP Senior Consultant CNIP Consultant CNIP SEO expert CNIP Content Strateeg CNIP Copywriter CNIP Grafisch ontwerper CNIP Webontwikkelaar CNIP Social Media Specialist CNIP Fotograaf & videograaf CNIP
 

Wat zijn de resultaten?

Onze klanten hebben in de loop der jaren een opmerkelijke groei in leads en omzet gerealiseerd. Hier zijn slechts een paar case studies die een stap-voor-stap overzicht geven van hoe ons digitale marketing programma heeft bijgedragen aan de groei van het bedrijf.

FAQ

U heeft waarschijnlijk vragen over de details van hoe dit programma werkt. In plaats van ze geheim te houden en u ons te laten bellen om erachter te komen, gaan we ze direct met u delen. We houden een lijst bij van meer dan 25 vragen die mensen over het algemeen hebben over hoe dit programma werkt. Enkele van deze vragen zijn:

 • Hoe snel zal ik resultaten zien?
 • Welke ROI kan ik verwachten?
 • Hoeveel andere klanten zitten in dit programma?
 • Zijn er extra kosten?
 • Kunt u ook voor mijn branche/bedrijf schrijven?

 

 

Klaar om de juiste basis te leggen voor uw bedrijf?
Ga aan de slag met een digitale marketingstrategie.

 

Contacteer ons