HUBSPOT DEMO

Lets Do This!

Together

Waarom

CNIP new media

 

CNIP new media

STRATEGIE / PRODUCTIE / OPVOLGING

Bij CNIP new media zetten wij uw verbeelding om in unieke en doeltreffende acties, mails, foto's en video's. Als één van de snelst groeiende marketing en content bedrijven hanteren we kwaliteit en doelgerichtheid als onze dagdagelijkse standaard. We maken alleen gebruik van de beste en modernste tools om uw marketing succesvol te sturen. We trekken aandacht, hetzij off-line, digitaal en via klassieke media zoals televisie met spot-on video's die niet ongezien passeren. Kortom, bij CNIP new media herdefiniëren we uitmuntendheid zowel in adverteren als in communiceren.

Zo blijven wij aan de leiding

hubspot-computer
The

Manifesto

Strategie

Televisie, radio, video voor Facebook, Instagram, Youtube of een eigen website? Elk  platform heeft zijn of haar specifieke gebruikers waardoor elk kanaal een aparte of unieke aanpak vereist. CNIP new media helpt u met het uitdokteren van een perfecte lay-out of aanpak voor de publicatie van uw content. Want naast de mooi ogende verpakking wil de huidige generatie ook geboeid worden door relevante content die hen aanspreekt ... laat dat nu net hetgeen zijn waar CNIP new media zich op heeft toegelegd.

Branding

Een merkidentiteit die uw waarde van het bedrijf uitstraalt hoort sterk en juist geprofileerd te worden. Uw merkidentiteit vertegenwoordigt uw organisatie door als het ware het overbrengen van uw visie, meerwaarden en gedreven passies. Als deze zaken op een goede manier worden verteld naar de verschillende doelgroepen toe, zullen zij uw branding versterken en bijdragen tot een aantrekkelijke brand awareness bij de klanten. Dit resulteert in loyale klanten en marktgroei. Test uzelf: heeft uw brand een sterke premisse?

Reclameregie

Doeltreffende content op een strategische manier aan uw doelpubliek voorleggen  is een minimum must voor uw bedrijf. Wanneer de reclame haar boodschap -hetzij bewust of onbewust- haar doelpubliek bereikt investeer je in uw toekomst en dat van uw bedrijf! Hoeveel en met welke frequentie via welk kanaal publiceren stemmen we samen af om een zo efficient mogelijke impact te bekomen.

Marketing

Contentmarketing is een begrip die steeds meer en meer zijn nut bewijst binnen het totaal pakket van de marketing. Content rules! Een doordachte aanpak resulteert steeds in een degelijke positionering van uw bedrijf op middellange en lange termijn. Wanneer Content en niet enkel de verpakking alleen  bepaalt, wordt de basis gelegd voor een degelijke groei van uw bedrijf of project.  Inspelen op de huidige markt, vraagt in de eerste plaats om de markt en haar doelpubliek te begrijpen opdat uw met een gepast marketing antwoord hen kan dienen!

Technologie

Technologie evolueert supersnel en zo ook de platformen waarop ze gedijen. Of het nu  animatie, 360video, virtual reality of eenvoudige tekstverwerking is, CNIP new media heeft zijn expertise opgebouwd binnen de verschillende sectoren van marketing en technologie.  Steeds blijven we continu op zoek naar de laatste technologieën om een maximum aan impact te garanderen voor onze klanten. 

Opvolging

Naast creëeren, produceren en publiceren heeft na-analyseren minstens een even grote impact op uw succesvolle marketingstrategie. We analyseren  de gestelde objectieven in relatie met de behaalde resultaten over de verschillende  mediaplatformen heen. Wat kijkcijfers zijn voor televisie, is click en likegedrag de norm voor marketing. Analyse en content aanpassingen zijn absoluut de sleutel tot succes.

Fun

We like YOU to have it

_DSC7085
_DSC7129
_DSC7277
_DSC7262