CNIP-SCAN
CNIP-SCAN

Snelle marketing tips.

Meer bezoekers, leads...

Vertel je verhaal op de juiste manier en luister naar je publiek.

 

Contacteer ons
 

Digitale marketing technieken die wij gebruiken

We pakken digitale marketing aan via een universele strategie gericht op impact. Onze sterkte is een  in-house team dat de front-end kan uitbouwen en alle integraties aan de back-end kan begeleiden. Wanneer deze tactieken samen worden gebruikt, creëren ze een holistische aanpak om uw bedrijf meer leads te bezorgen. Ze vormen we een solide digitaal marketing raamwerk.

 

Hoe houden we de vooruitgang bij?

Wij zijn ervan overtuigd dat "wat je niet kunt meten, je ook niet kunt verbeteren." Daarom leveren wij maandelijks uitgebreide rapporten. Deze rapporten geven een gedetailleerd overzicht van onze vooruitgang in de richting van uw doelstellingen en bevatten meetgegevens zoals websiteverkeer, ingezonden formulieren, downloads, gecreëerde leads, gesloten leads en zelfs telefoontjes naar uw verkoopnummer. We bekijken ook het plan voor de volgende maand (opgedeeld in een maandelijkse kalender van tactieken en taken) en houden wekelijkse check-in vergaderingen om ervoor te zorgen dat alle projecten op schema blijven.

CNIP new media
 

Wat is uw investering?

 

Een typische digitale klant werkt op maandelijkse basis met CNIP en investeert tussen de 5.000 en 15.000 euro per maand in hun digitale marketing programma. Het investeringsniveau bepaalt hoeveel uren per maand beschikbaar zijn voor ons team om uw op maat gemaakte plan te ontwikkelen en uit te voeren. Uw investering is afhankelijk van uw specifieke business/lead doelstellingen en hoe snel u deze wilt bereiken.

CNIP new media

Met wie werk ik samen?

U krijgt een volledig, toegewijd team van digitale marketing professionals toegewijd aan uw bedrijf, inclusief:

Strateeg CNIP Senior Consultant  CNIP Consultant  CNIP SEO expert  CNIP Content Strateeg  CNIP Copywriter  CNIP Grafisch ontwerper  CNIP Webontwikkelaar CNIP Social Media Specialist CNIP Fotograaf & videograaf CNIP
 

Wat zijn de resultaten?

Onze klanten hebben in de loop der jaren een opmerkelijke groei in leads en omzet gerealiseerd. Hier zijn slechts een paar case studies die een stap-voor-stap overzicht geven van hoe ons digitale marketing programma heeft bijgedragen aan de groei van het bedrijf.

 

 

Klaar om de juiste basis te leggen voor uw bedrijf?

Ga aan de slag met een digitale marketingstrategie.

 

Contacteer ons