CNIP-SCAN
CNIP-SCAN

Snelle marketing tips.

1 min read

Je verhaal vertellen is een hype, maar waarom?

Featured Image

Het vertellen van verhalen bestaat al sinds het ontstaan van ons soort. Wij zijn wezens die geboeid en gefascineerd zijn door de ervaringen die andere mensen in hun leven hebben. Dit helpt ons om mentale aantekeningen te maken, zodat we een duidelijker beeld hebben van de uitdagingen die in ons leven nog voor ons liggen.

Vertel geen verhaal alleen omdat je een verhaal moet vertellen. De beste manier om dit te benaderen is om verhalen te vertellen die interessant zijn voor jouw doelgroep. Dit zal hun aandacht trekken en ze zullen een sterkere verbinding voelen met jouw producten of diensten.

Storytelling-1


Er zijn veel redenen waarom mensen zich tot verhalen aangetrokken voelen. Hoe dichterbij het verhaal ligt bij hun realiteit, hoe gemakkelijker het wordt om optimale resultaten te behalen. Leer eerst je publiek goed kennen voordat je kiest welke verhalen je gaat vertellen. Dit zal een wereld van verschil maken in je engagementresultaten.

Welk CMS kiezen? Hubspot versus Wordpress

CMS (Content Management System) is een softwarepakket waarmee u de website van uw dromen kunt bouwen, beheren en bijwerken. Maar er zijn vele opties...

Read More

Een gids voor het uitbouwen van een digitale marketing-campagne

Een leidraad die u verder helpt om een resultaatgerichte digitale marketingcampagne uit te plooien.

Read More

Essentiële BRANDING strategieën VOOR Social Media

Essentiële strategieën voor merkontwikkeling via sociale media

Read More