1 min read

Kiezen tussen social media uitbesteden of het zelf doen.

Featured Image

Dit is een erg belangrijk onderwerp, omdat tijdmanagement en het delegeren van taken de sleutel is tot succes. Als je begint met promotie op social media, moet je beslissen of je de benodigde tijd hebt om dagelijks inhoud te maken en te publiceren, je publiek te engagen, vragen te beantwoorden en je dagelijkse resultaten te bekijken.

Je zult rekening moeten houden met deze dagelijkse activiteiten. Wat weer betekent dat je tijd beperkter wordt voor andere activiteiten. Op deze momenten is de afweging altijd zeer belangrijk. Denk eens aan de problemen die ontstaan door tijdmanagement-kwesties waarbij je moet beslissen wat gedelegeerd moet worden en wat je persoonlijk kunt afhandelen.


Facebookadvertentie-2

De beste keuzes worden op deze manier gemaakt. Zorg er alleen voor dat de taken gedelegeerd worden naar diegenen die erin bekwaam zijn. In veel gevallen is social mediamarketing een onderdeel van het luik digitale marketing. En vervolgens is de digitale marketing een onderdeel van de totale marketing strategie. Misschien toch over nadenken om experts in te schakelen of een hoog geschoolde marketeer in huis te halen. Een social media marketing bureau heeft nu eenmaal expertise en de laatste technologische snufjes die er net voorzorgen dat je d voorsprong blijft behouden of net behaald.