Hoog scoren in Google

SEO of zoekmachine optimalisatie.

Inhoud

Eerst wordt er gekeken naar de huidige inhoud van de website. Zijn er bepaalde zoektermen die niet aangesproken worden? Ontbreekt er belangrijke content? Hoe zit het met interne links? Ook aan de user experience wordt gedacht.

IT kennis

Kan jouw website makkelijk door zoekmachines geanalyseerd worden? Zijn er pagina’s die ze beter niet in hun index opnemen? Kan de laadsnelheid beter? In de tweede stap wordt de website technisch onder de loep genomen en geoptimaliseerd.

Linkbuilding

Externe factoren worden vaak vergeten, hoewel ze enorm belangrijk zijn. Zoekmachines als Google houden rekening met het aantal links naar een website om een autoriteit toe te kennen. Meer links zorgt voor een hogere positie.

KEYWORD

RESEARCH

Aan de hand van keyword research brengen we alle zoektermen in kaart die je doelgroep gebruikt om jouw producten of diensten te vinden.

SEO

AUDIT

Wij stellen een uitgebreid rapport op met instructies die je stap-voor-stap haarfijn uitleggen wat je moet doen om jouw site te optimaliseren voor zoekmachines.

ZOEKMACHINE

ADVERTEREN

Wij adviseren hoe je gericht en budgetvriendelijk adverteert met Google Ads campagne om zo snel hoog te scoren in de zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie of search engine optimization (SEO) is een reeks van technieken om een web pagina zo hoog mogelijk te laten scoren in de organische zoekresultaten. Deze vermeldingen zijn dan ook gratis

 

Op zoek naar SEO ondersteuning?